logo

Het verhaal achter de Food Escape Box

Een verhaal van twee jonge onderneemsters met een kei gaaf idee! Deze twee brabantse dames presenteren het verhaal achter de Zwarte Kaat en laten je spelenderwijs één van onze boxen doen kraken. Benieuwd?
info@foodescapebox.nl
+31645955806

De legende van Zwarte Kaat

Overal in de Brabantse Kempen vinden vreemde dingen plaats. Inbraken, branden, vermissingen. Het is inmiddels hét gespreksonderwerp van de dag.

Het gerucht gaat de ronde dat de beruchte roversbende van Zwarte Kaat erachter zit. Die sluwe vrouw met haar zwarte piekhaar en haar grote heksenneus maakt samen met haar handlangers de hele Kempen onveilig.

Het schijnt dat Zwarte Kaat zich schuilhoudt in dat vervallen huisje op het Helleneind in Bladel. Maar tot nu toe heeft niemand het aangedurfd om daar eens aan te kloppen.Tot er laatst op Hoeve ten Vorsel een pasgeboren baby werd ontvreemd! De baby werd geboren op driekoningennacht, en iedereen weet wat dat betekend. Wie voor deze baby zorgt, zal de rest van zijn leven het geluk aan zijn zijde hebben. 

 

Zou Zwarte Kaat dan echt in staat zijn om een baby te ontvoeren?!

 

Help jij het mysterie van Zwarte Kaat te ontrafelen? 

Bestel dan de Food Escape Box en kraak de codes!

 

Wil je meer weten over de Kempische legende van Zwarte Kaat? Bezoek dan de website van Visit Brabant. Deze website biedt naast een uitgebreide beschrijving van de legende, ook een prachtige fietsroute.