logo

Het verhaal achter de Food Escape Box

Een verhaal van twee jonge onderneemsters met een kei gaaf idee! Deze twee brabantse dames presenteren het verhaal achter de Zwarte Kaat en laten je spelenderwijs één van onze boxen doen kraken. Benieuwd?
info@foodescapebox.nl
+31645955806

Food Escape Box

Video afspelen

Food Escape box - Zwarte Kaat

Raadsels, codes, puzzels en nog veel meer. Ken jij het mysterieuze verhaal achter Zwarte Kaat?

Plezier gegarandeerd

Waan je in een avond vol gezelligheid samen met vrienden of familie!

Heerlijke streekproducten

Met lokale producten uit de Kempen verras jij iedere werknemer met een geweldige attentie!

Geschikt voor 2-4 personen

De Food Escape Box kan gespeeld worden met 2-4 personen.

Kies de food escape box die bij je past

De Food Escape Box –  Zwarte Kaat is nu verkrijgbaar. Binnenkort komen hier meerdere Food Escape Boxen bij. Kan je niet langer wachten? Bestel dan hier je eerste Box!

Het verhaal achter Zwarte Kaat

€54,95

excl. btw

*Vraag naar de voorwaarden

Waar wacht je nog op?

Veel gestelde vragen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de box? Dat geven we natuurlijk nog niet helemaal prijs. Wat we wel kunnen zeggen is dat de box gevuld is met lekkere hapjes en drankjes.
Kraak de codes en geniet van de borrel!

De mysterieuze box is leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen! Een verrassende box van hoogwaardige kwaliteit, welke afgesloten is met een cijferslot. Laat je meenemen door de Kempische Legende van Zwarte Kaat… 

Zwarte Kaat heeft tijdens haar rooftocht een box van onschatbare waarde in handen gekregen. Wil jij ook in het bezit zijn van deze mysterieuze box?

De Food Escape Box kost €54,95 excl. btw en €61,94 incl. btw

De Food Escape Box kan gespeeld worden met 1 – 4 spelers vanaf 18 jaar (in verband met alcoholhoudende onderdelen)

Kan je niet wachten? Bestel dan nu je box via de website, klik op bestellen, voeg toe aan je winkelmand en betaal direct. Wil je meerdere boxen bestellen? Stuur dan even een mail of bel naar 06 45955806.

De boxen zijn direct leverbaar. 

De boxen zijn direct leverbaar. 
Je kan ervoor kiezen de boxen te laten bezorgen, of de boxen zelf af te halen in Reusel/Hapert.

Afhalen van de box(en) is gratis.

Voor bezorgen van de Food Escape Box wordt €7,95 bezorgkosten in rekening gebracht. Bij een afname van meerdere boxen hanteren wij een gereduceerd tarief voor de verzending/bezorging per afleveradres.

Zijn er bijzonderheden met betrekking tot de levering neem dan contact op met info@foodescapebox.nl.

Personalisatie is gratis bij bestellingen vanaf 20 boxen. Bij een bestelling van minder boxen brengen we eenmalig 19,95 in rekening. Je kan een persoonlijke boodschap plaatsen voor je werknemers + bijvoorbeeld je logo toevoegen. Het vlak waarop de persoonlijke boodschap komt is 17 x 13 cm. De persoonlijke boodschap mag max. 100 woorden bevatten.

Particulieren: Je kan direct betalen via ideal op de website. Wanneer je een mailtje stuurt ontvang je na bestelling een betaalverzoek, wanneer deze is betaald maken we de bestelling in orde. 

Zakelijk: Na ontvangst van de bestelling ontvang je een factuur van het gehele bedrag of van de aanbetaling (40%). Indien je een aanbetaling wenst, wordt na levering van de bestelling het resterende bedrag gefactureerd. 

Voor alle andere vragen neem gerust contact met ons op. We zijn razend benieuwd naar je vragen, ideeën of feedback! Klantenservice

Reacties op de box

"Hoi Hoi, wat een super leuk idee! Ik hoor graag meer van jullie er over."
P.
"Wat is de Food Escape Box een leuk idee! Ik verwacht dat jullie veel boxen gaan verkopen. Wij gaan zeker ook een bestellen! Succes!!!!!"
I.
"Super spannend!! Ik kan niet wachten totdat de eerste box er is"
F.
"Origineel, dat is een goed idee om als kerstpakket of eindejaarsgeschenk te geven aan alle werknemers. Heel gaaf en uitnodigend"
T.