logo

Het verhaal achter de Food Escape Box

Een verhaal van twee jonge onderneemsters met een kei gaaf idee! Deze twee brabantse dames presenteren het verhaal achter de Zwarte Kaat en laten je spelenderwijs één van onze boxen doen kraken. Benieuwd?
info@foodescapebox.nl
+31645955806

Onze ontwerpster in het zonnetje

Onze ontwerpster in het zonnetje

De Food Escape Box ziet er gelikt uit, al zeggen we het zelf. En dit alles hebben wij mede te danken aan onze ontwerpster Marjon. Marjon woont in Bladel en is eigenaresse van versID. Marjon kent het verhaal van Zwarte Kaat als geen ander. In het verleden ontwikkelde ze namelijk de ‘Zwarte Kaat Plaat’,  een kleurplaat voor kinderen. 

Marjon is ontzettend creatief en wist onze ideeën perfect om te zetten in beelden. Ook als wij onze ‘ingewikkelde spellen’ aan haar probeerde uit te leggen, had ze veel geduld. Voor het ontwerp gebruikte ze een speelse tekenstijl, waardoor ze alleen met zwarte lijnen hele mooie beelden kon creëren. Omdat het ontwerp op craft karton gedrukt is, heeft het totaal een natuurlijk en hip karakter gekregen. 

Wij vroegen Marjon nog even wat ze zelf van het ontwerptraject vond:

‘Twee meiden met een versID

De enthousiaste oud-studentes vroegen mij een pakkend ontwerp inclusief illustraties te maken voor een in mijn beleving te gek idee dat ze samen hadden: de Food Escape Box gebaseerd op de legende van Zwarte Kaat! Gedreven als ik ben, werd ik opnieuw meegezogen in de beleving van het Zwarte Kaat-verhaal met daarbij het spannende spelelement.

Als een dolle ben ik tijdens mijn ‘vakantie’ aan de slag gegaan met de illustraties en dat bleek een schot in de roos.

Na deze fase heb ik vol energie het supergave food + spel = gezelligheid pakket vormgegeven.

Ook flyers in hetzelfde design mochten natuurlijk niet ontbreken. Deze vallen binnenkort onder meer bij de lokale ondernemers in de bus.

Kortom: ik denk dat hier een serieuze cadeausuggestie is ontwikkeld, die ervoor zorgt dat je je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen!

Veerle en Lieke, heel erg bedankt voor dit gave project! Ik heb er graag aan meegewerkt en heb er vertrouwen in dat wat we samen hebben gerealiseerd een succes wordt.’

Marjon van der Mark


Ook zo benieuwd hoe die mooie Food Escape Box er uiteindelijk uit is komen te zien?
Bestel hem dan eenvoudig via onze website: www.foodescapebox.nl

Schrijf als eerste een reactie!

Een reactie geven op dit bericht is momenteel uitgeschakeld.