logo

Het verhaal achter de Food Escape Box

Een verhaal van twee jonge onderneemsters met een kei gaaf idee! Deze twee brabantse dames presenteren het verhaal achter de Zwarte Kaat en laten je spelenderwijs één van onze boxen doen kraken. Benieuwd?
info@foodescapebox.nl
+31645955806

Over ons

Zo is de Food Escape Box geboren!

In de bizarre afgelopen tijd wordt je creativiteit op de proef gesteld en worden de leukste ideeën geboren. Zo begon het ook met de Food Escape Box!

 

Wij zijn Veerle en Lieke, oud studiegenoten en beide zelfstandig ondernemer. Naast dat we allebei houden van lekker eten en borrelen met vrienden, zijn we ook allebei groot fan van Escape rooms! 

In de afgelopen maanden was het bezoeken van Escape Rooms onmogelijk, en stonden de borrels en etentjes op een laag pitje. We gingen samen aan tafel om wat leuks te bedenken.

Standaard borrelpakketten zijn er al genoeg, hoe kunnen we ons in deze markt onderscheiden? Het leek ons super leuk om mensen aan de slag te zetten en zichzelf uit te dagen. Tot Veerle de tip kreeg om ‘outside the box’ te denken! We zaten vast in onze box, en kwamen er maar niet uit…. PING! Hapjes en drankjes verborgen achter slot en grendel. En zo werd de Food Escape Box geboren. 

Hoe leuk is het om thuis met vrienden of familie puzzels op te lossen om vervolgens je hapjes en drankjes te kunnen bevrijden? En ondertussen ook kennis te maken met een legende uit de Kempen, en alle lekkere streekproducten die de Kempen ons te bieden heeft?!

Wij wensen iedereen veel plezier en succes met onze box!