logo

Het verhaal achter de Food Escape Box

Een verhaal van twee jonge onderneemsters met een kei gaaf idee! Deze twee brabantse dames presenteren het verhaal achter de Zwarte Kaat en laten je spelenderwijs één van onze boxen doen kraken. Benieuwd?
info@foodescapebox.nl
+31645955806

Geef een origineel kerstcadeau

Geef een origineel kerstcadeau

Dik verdiend

Het duurt dan nog wel een aantal maanden, maar stiekem kijken we allemaal al wel een beetje uit naar die koude dagen. Koude dagen waarop je samen met collega’s het jaar uitluidt tijdens de kerstborrel. Dagen waarop je lekker aanschuift met de hele familie voor een uitgebreid kerstdiner. Gezellig borrelen en spelletjes doen met vrienden, gewoon omdat het kan.

Zeker na dit bewogen jaar 2020, is kerst HET moment om uw werknemers uw waardering uit te spreken. Na een jaar van hard werken hebben zij wat bijzonders verdiend. Geen standaard kerstpakket, maar iets unieks en persoonlijks.

De Food Escape Box is gegarandeerd het meest originele geschenkpakket van de Kempen.
Wat maakt dit pakket zo bijzonder?

  • Koop lokaal
    De box is gevuld met heerlijke Kempische lekkernijen. Zo steunen we Kempische bedrijven. De producten zijn stuk voor stuk met liefde gemaakt, en dat proef je!

  • Een beleving
    De Food Escape Box is niet zomaar een box, het is een ware beleving. Je wordt meegenomen in de Kempische legende van Zwarte Kaat.Gezellig met de partner of vrienden de codes kraken, om vervolgens te kunnen genieten van de heerlijke producten.

  • Een persoonlijke boodschap
    In het ontwerp van de box is speciaal een ruimte gereserveerd voor een persoonlijke boodschap. Zo kunt u uw werknemers persoonlijk bedanken en een mooie (kerst) boodschap meegeven.

Geef uw werknemers een Food Escape Box cadeau, ze hebben het dik verdiend!

Schrijf als eerste een reactie!

Een reactie geven op dit bericht is momenteel uitgeschakeld.